Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco sobota patřila malému Archiemu, který v den korunovace svého dědečka slavil čtvrté narozeniny, v neděli ráno se vévodkyně Meghan vydala na túru s přáteli Markusem a Heather. Zvolila jednu ze stezek kolem svého luxusního domu v prominentní kalifornské čtvrti Montecito.

Fotografové ji zastihli v legínách, tričku, pohorkách a klobouku, když vyrážela. Harry se procházky nezúčastnil.

O tom, že Meghan na korunovaci Karla III. nedorazí, dali manželé vědět až devět dní po termínu pro potvrzení účasti. Podle zdrojů Daily Mailu z královského paláce se ale toto rozhodnutí setkalo s kladným přijetím, rodina si prý oddychla.

Napjaté vztahy mezi vévodou a vévodkyní ze Sussexu a zbytkem rodiny jsou následkem rozhovorů, knihy a dokusérie na Netflixu, kde Harry a Meghan příbuzné obviňují mj. z rasismu, nedostatku podpory či donášení do médií.

Archiemu připil k narozeninám i dědeček, král. Číši na jeho zdraví pozvedl po korunovačním ceremoniálu a mávání z balkonu, při privátním setkání s rodinou v Buckinghamském paláci. Harry na setkání chyběl, z Londýna do USA se vracel hned po ceremoniálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám