Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Monika Leová (32) už zná pohlaví druhého potomka. Moderátorka je v 5. měsíci těhotenství a vtipným videem prozradila, jestli se s manželem Martinem Košínem těší na holčičku nebo chlapečka. Manželé již mají dceru Miu.

Už je jasné, že Monika s Martinem budou mít doma páreček. Monika čeká chlapečka. "Šaty dělají pohlaví," napsala vtipně Monika k videu, které začíná černobíle a na konci video se ona i s dcerou ukáží v modrých šatech.

Okamžitě přišly gratulace od kolegyň Moniky. "Jupí, brácha. To je boží," napsala jí Sandra Pospíšilová. Blahopřání přišlo také od Miss Kláry Vavruškové.

Monika si přeje, aby chlapeček byl tak hodný jako dcera Mia. "Uvidíme, jaké bude druhé, jestli bude hodné jako první, tak bychom chtěli další. Jsme oba ze tří sourozenců, tak bychom rádi měli tři děti. Modlíme se, aby to bylo spavé miminko, bylo zdravé a na stejné vlně, jako jsme my,“ prozradila Super.cz Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám