Hlavní obsah
Článek

Vynést stejné šaty se ve společnosti považuje za faux pas. Ovšem ne v případě, když je první z dam oblékla už před jednatřiceti lety. Ikonická róba znovu ožila až teď na newyorské módní události.

Doba topmodelek devadesátých let už je pryč, většina z nich ale vypadá stále skvěle a některé se ještě věnují modelingu. Jednou z krásek, na kterých se věk nepodepisuje, je i Claudia Schiffer. Ta má téměř stejnou postavu jako v období, kdy její obličej zdobil přední stránky módních magazínů. I ona si ale občas ráda zavzpomíná na dobu, kdy byla na vrcholu. Naposledy třeba díky fotce z přehlídky značky Chanel v Paříži v roce 1992, kdy vynesla bílou tvídovou róbu s korzetem a objemnou sukní.

Claudia si na sociální síť umístila fotografii šatů, na druhé pak byla zvěčněná zpěvačka Dua Lipa, která stejné šaty oblékla na letošní módní událost roku MET Gala. „Vždycky ráda vidím, když takové speciální kousky dostanou druhý život,“ uvedla k fotkám a označila i svou „konkurentku“, která k róbě místo kloboučku zvolila velký diamantový náhrdelník. Zpěvačka bývalé topmodelce i odpověděla, že právě ona je úchvatná. Tábor fanoušků Claudie Schiffer se samozřejmě přiklonil k tomu, že na ní šaty vypadají lépe. A na které dámě se šaty více líbí vám? O tom hlasujte v naší anketě.

Kdo v šatech vypadá lépe?
Claudia Schiffer
71,3 %
Dua Lipa
28,7 %
Celkem hlasovalo 8485 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám