Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Španělský král Filip VI. (55) a jeho manželka královna Letizia (50) tento týden hostí v královském paláci v Madridu kolumbijský prezidentský pár. Zatímco ve středu pro prezidenta Gustava Petra (63) a jeho ženu Verónicu Alcocer (46) přichystali slavnostní večeři, ve čtvrtek se na stejném místě konala recepce s významnými představiteli země.

Na středeční okázalejší ráz akce si obě dámy oblékly krásné dlouhé šaty, přičemž Letizia zvolila červenou róbu z dílny značky Carolina Herrera s detailem volánku, takzvaného peplum, v pase. Kolumbijská první dáma pak oslnila v královské modři.

O den později už se dvojnásobná maminka princezen Sofie a Leonor představila v černých šatech v midi délce, které doplnila o překrásné stříbrné lodičky, které díky jednoduchosti šatů dokonale poutaly pozornost. Stejně tak vynikly i královniny tmavé vlasy, které se leskly do dáli pomalu stejně jako její obuv... Letizia tak možná vyslyšela některé kritické poznámky na adresu svého dřívějšího stylingu vlasů, kdy částečně nechávala prostor svým šedinám.

Kolumbijská první dáma na sebe ovšem rovněž strhla pozornost, a to především tím, že hýřila barvami. Podařilo se jí na šatech vytvořit poměrně nezvyklou kombinaci odstínů růžové, modré a oranžové, přičemž střih šatů také rozhodně nebyl nikterak tradiční. Model nakonec doplnila ještě o červené lodičky.

Reklama

Další články

Načítám