Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prince a princeznu z Walesu čeká nabitý víkend, korunovace nového britského krále Karla III., Williamova otce. Ještě před jeho začátkem měli na programu mnohem uvolněnější záležitost, návštěvu jednoho z londýnských pubů.

Do Soho, kde se podnik nachází, se Kate (42) a William (41) dopravili vlakem a s manželkou pak oba žertovali, že už se těší, až si po korunovaci dají drink. Na královské, a na Kate a Williama obzvlášť, vždy čekají zástupy fanoušků a čtvrteční akce nebyla výjimkou. Lidé lační převážně po snímcích s oblíbeným párem, a tak se strhla mela o to, kdo „vyhraje“ selfíčko s Kate. Princezna jich k radosti přítomných pořídila hned několik, fotil se i princ.

V pátek už byl spolu s otcem Karlem III. a jeho ženou Camillou viděn na cestě do Westminsterského opatství, kde probíhají poslední přípravy na sobotní korunovaci. Té se zúčastní i Williamův bratr Harry, který dorazí bez manželky Meghan. Ta zůstane i s dětmi v USA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám