Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože od prvního natáčení kasovních trháků Rychle a zběsile uběhlo už 23 let, jeho hlavní hvězdy, Vin Diesel (55) a Michelle Rodriguez, (45) jako by jen trochu ‚dozrály‘. Momentálně tahle dvojka propaguje už desáté pokračování série, a to například i na okruhu F1 v Miami, kde se již tuto neděli pojede Velká cena. Dvojice si společně zapózovala vedle nablýskaného veterána Dodge Charger RT z roku 1969.

Představitel Dominica Toretta nezapomněl předvést svou muskulaturu v černém tílku, zatímco filmová Letty Ortiz zvolila neformální bílé kalhoty a tenisky v kombinaci s černým sakem a topem s hlubokým výstřihem.

V desítce nazvané jednoduše Fast X se objeví například Charlize Theron, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sung Kang či Scott Eastwood, které známe již z předešlých dílů. Nově se ovšem představí i hvězdy jako Jason Momoa, Brie Larson, Daniela Melchior, Alan Ritchson nebo Rita Moreno.

Fanoušci akční série se na desítku mohou těšit v kinech od 18. května. Minulý týden Diesel také potěšil všechny příznivce, když potvrdil, že jedenáctka spatří světlo světa v roce 2025. Půjde však zřejmě již o poslední část.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám