Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) hrdě nosí snubní prsten, který jí nasadil její muž, scenárista Petr Kolečko (40). "Zvykám si, je to nová role a je to hezký," řekla Super.cz Aneta s tím, že prožívá velmi hezké období.

"Jsem šťastná," dodala Aneta na znovuotevření terapeutické zahrady v motolské nemocnici. "Jsme tady hlavně kvůli nadaci Pink Bubble a jsem ráda, že jsme na akci, která má smysl. Je to světlé místo nemocnice a já mám velkou radost, že se to podařilo," vysvětlila Aneta důvod jejich účasti.

"Hlavně aby se nepsaly hrůzy ložnic a intimit a byly vidět důležitější hezké věci jako vybudování terapeutické zahrady," doufá Vignerová a dodává: "A myslím to obecně, takže všech ložnic."

Některé ale v posledních týdnech byly v médiích vidět víc. "Ano. A doufám, že už to nebude řešit půlka republiky a vše zůstane za zavřenými dveřmi."

Aneta věří a doufá, že doma už bude vše v pořádku a že je konec milostným trojúhelníkům. "Věřím, že to bude doma v pohodě. Trojúhelníky, kolikrát i čtyřúhelníky se dějí leckde, akorát se to neřeší takhle veřejně," uzavřela Vignerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám