Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Svérázná soutěžící ze zemědělské reality show Farmář hledá ženu Katarina Tamášová (46) už definitivně odepsala ze svého života Stanislava, o jehož srdce původně bojovala. Důvodem je, že má pět let přítelkyni Alenku, která měla Katarinu brutálně napadnout. Jenže Tamášová se nevzdává a už má políčeno jinde. Zjistila, že se rozvádí Indián, a chce ho za muže!

„Všimla jsem si Indiána ve VIP zprávách. Pravda je, že jsem původně do Farmáře chtěla napsat jemu, jenže mě vylekalo to, že to byl alkoholik. Proto jsem se raději ozvala Standovi. A teď, když je Honza volný, musím uznat, že je to víc můj typ. Pocházím také z teplých krajin jako on,“ řekla Super.cz Tamášová. A už má plán, jak Indiána sbalit. „Chci za ním zajet na návštěvu,“ těší se a věří ve své ženské schopnosti.

Dostane se však vůbec Pokornému na kobylku? Ten se po našem dotazu asi dvě minuty smál, až se za sedlo popadal. Pak řekl: „Celý den mi dnes psala na Facebook. Ani jsem jí neodpovídal. A jestli bych s ní byl? Zaprvé jsem stále ještě ženatý a zadruhé jsem po tom půlroce s Renatou tak vyšťavený, že si chci od žen odpočinout.“

Jenže to nezná ženy. Ty když se pro něco rozhodnou, zpravidla toho dosáhnou. Honzo, pozor, třeba tě bude chtít uhranout!

Reklama

Další články

Načítám