Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oscarový herec, moderátor, zpěvák, komik a režisér Jamie Foxx dál zůstává v nemocnici. Poté, co bylo před třemi týdny kvůli jeho blíže nespecifikovaným zdravotním komplikacím nutné zavolat záchranku, je pětapadesátiletý Foxx stále hospitalizovaný a jeho přátelé nabádají fanoušky, aby mu věnovali veškeré své modlitby.

Foxx, který v posledních měsících pracoval na snímku pod taktovkou Netflixu s názvem Back In Action, kam se mu podařilo zlanařit i hvězdnou kolegyni ‚v důchodu‘ Cameron Diaz, je i nadále v péči lékařů ve zdravotnickém zařízení v Georgii, kde podstupuje nejrůznější vyšetření a testy.

Podle zdroje TMZ nyní potřebuje všechny modlitby od svých fanoušků. Bližší informace o jeho stavu však neposkytla ani jeho rodina. Pouze jeho dcera Corinne Foxx po jeho prodělaných potížích uvedla v prohlášení: „Chtěli jsme se podělit o to, že můj otec, Jamie Foxx, měl včera zdravotní komplikace. Naštěstí je díky rychlému jednání a skvělé péči již na cestě k uzdravení. Víme, jak moc je milován, a vážíme si vašich modliteb. Žádáme ale v této době o respektování soukromí rodiny.“

Zdroj magazínu People sdělil, že se jeho zdravotní stav neustále zlepšuje. Herec by již měl být při vědomí a 'při smyslech'. Co vedlo k tak náhlému zhoršení jeho zdraví, je stále předmětem spekulací. Není ale žádným tajemstvím, že Jamie byl poslední roky extrémně vytížený spoluprací na projektu Netflixu. Prozatím není jasné, kdy se bude moci vrátit k natáčení zmiňovaného snímku, během nějž se odehrálo několik nepříjemných okamžiků, které vedly až k vyhození několika členů štábu. Momentálně za Foxxe zaskakují hned dva herci známí pouze jako Travis a Chris.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám