Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I na parkovišti se dají pořídit skvělé fotky v plavkách, pokud máte postavu jako americká herečka a moderátorka Lisa Rinna. Jejím druhým domovem však musí být posilovna, jelikož s padesátkou na krku mít takovou postavu není jen tak. Paparazzi údajně zastihli herečku na parkovišti v Santa Monice, proč však měla na sobě jen bikiny a šortky, a později už pouze bikiny, není známo. Lisa se proslavila rolemi ve slavných seriálech Tak jde čas nebo Merlose Place.

Osmačtyřicetiletá Rinna se v poslední době věnuje už jen moderování a naposledy si zahrála v roce 2004 v seriálech Vincentův svět nebo Veronica Mars a o rok později ještě v televizním filmu Nezbedové.

Herečka vešla do povědomí také v roce 1998 svým pózováním pro časopis Playboy v šestém měsíci těhotenství. O jedenáct let později, když jí bylo 45 let, se na obálce Playboye objevila znovu. Netají se přitom, že za jejím skvělým vzhledem stojí obliba v botoxu.

Lisa je provdaná za hereckého kolegu Harryho Hamlina, s nímž má dvě dcery - Delilah Belle (13) a Ameliu Grey (10).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám