Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Chanel Iman, známá svou spoluprací s Victoria’s Secret, a její partner Davon Godchaux čekají prvního potomka. Chanel je přitom již dvojnásobnou maminkou a vychovává dvě děti z předešlého vztahu s hráčem amerického fotbalu Sterlingem Shepardem.

Dvaatřicetiletá kráska rozhodně neztrácí čas. Za posledních pět let se stihla vdát a rozvést se Shepardem a počít s ním dvě dcery – Cali (4) a Cassie (3), loni v lednu oficiálně oznámila vztah s o čtyři roky mladším Godchauxem a ještě letos se jim narodí miminko. Modelčin požehnaný stav byl patrný ze společného plážového focení s kolegyněmi Heather Rae El Moussou, Brittany Cartwright a Biancou Mitsuko.

Chanel s Davonem, jenž je stejně jako její ex hráčem amerického fotbalu, a to za tým New England Patriots, se tak mohou těšit na rozšíření již tak celkem početné rodinky. Kromě modelčiných dvou dcer se totiž společně podílejí na výchově ještě osmiletého Davona Jr., jehož má Godchaux z dřívějšího vztahu.

Reklama

Další články

Načítám