Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnému herci a režisérovi Kevinu Costnerovi (68) nevyšlo ani druhé manželství. Jeho žena Christine Baumgartner v pondělí podala žádost o rozvod. Za hvězdu Osobního strážce byla provdaná bezmála devatenáct let.

Devětačtyřicetiletá Baumgartner v žádosti uvedla již tradičně nepřekonatelné rozdíly. Co ovšem skutečně stálo za rozpadem vztahu, který trval dlouhých 25 let, vědí jen oni. Costner se tak u soudu ze stejného důvodu objeví podruhé.

Stejně dopadlo i jeho první manželství se Cindy Costner, s níž se poznal během studií na univerzitě v Kalifornii. Jejich manželství trvalo šestnáct let a měli společně tři děti – Annie (39), Lily (36) a Joeho (35), přičemž všichni se vydali v otcových šlépějích a živí se jako herci. Costner má ovšem ještě jednoho potomka, a to sedmadvacetiletého syna Liama Costnera, jehož maminkou je Bridget Rooney.

Důvodem prvního rozvodu byla hercova údajná aférka s tanečnicí hula Michele Amaral na Havaji, k níž mělo dojít v roce 1994 během jeho natáčení filmu Vodní svět.

Přestože herec románek nikdy nepřiznal a tvrdil, že byl u tanečnice doma z pracovních důvodů, když s ní dělal rozhovor, Cindy nakonec od soudu odešla s majetkovým vyrovnáním ve výši okolo 80 milionů dolarů. Po této zkušenosti se měl herec před druhou svatbou pojistit předmanželskou smlouvou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám