Hlavní obsah
Článek

Premiéra nového akčního trháku se superhrdiny se ani tentokrát neobešla bez známých tváří. Fanoušci fiktivních příběhů vznikajících pod taktovkou Marvelu si nenechali ujít slavnostní uvedení snímku a na červeném koberci se objevilo hned několik celebrit.

Mezi prvními do kina na premiéru snímku Strážci galaxie: Volume 3 dorazila modelka a moderátorka Monika Leová (32) se svým manželem. Nastávající maminka se v kině pochlubila svým rostoucím bříškem a prozradila, že je v 5. měsíci. Pozornost i tentokrát na červeném koberci budila zpěvačka Sharlota (27). Ta dorazila sice v obepnutých minišatech, model ale doplnila kulichem. Díky barevné paruce byla k nepoznání.

Se svými dětmi se na premiéru nového sci-fi snímku přišel podívat také moderátor zpráv Roman Šebrle (49). A se synem Davidem zavítala do kina také Lejla Abbasová (44). Herečce a modelce Báře Mottlové (37)dělal doprovod přítel David, po jehož bohu září již 9 měsíců, a nechyběli ani účastníci reality show Love Island Gabriela Gášpárová a Petr Havránek.

Kdo další se na červeném koberci objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám