Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41), která v poslední době radikálně zhubla tak, že se dokonce mohla veřejně ukázat i v plavkách, má za sebou největší úspěch svého života. Vyhrála totiž hudební festival v Petrohradu. Jen je otázka, zda to bylo kvůli zpěvu nebo díky odvážným šatům, které měla na sobě a jež víc odhalovaly, než zakrývaly.

Festivalu se zúčastnilo mnoho zpěváků z celého světa, nakonec ale odešli s nepořízenou. Porotce, mezi nimiž pravidelně usedá i Jarek Šimek, nejvíce zaujala česká pěvecká diva s písní Žádná láska není stejná. A to přesto, že za týden pobytu v Petrohradu zhubla další čtyři kilogramy. „Vůbec mi tam nechutnalo jídlo, bylo opravdu hrozné. Zlatá česká kuchyně!“ postěžovala si Míša. Ta měla strach o oblečení a doplňky, které s sebou vezla a jež vyšly na čtvrt miliónu korun. „Bála jsem se, protože po příletu se nemohl najít můj kufr. Už jsem začala panikařit, když se objevil na jiném odbavovacím pásu,“ vzpomíná Nosková.

Zpěvačka, která kvůli práci vynechala mateřskou dovolenou, už za dva týdny jede opět za hranice všedních dnů. Tentokrát bude vystupovat v Uzbekistánu a Tádžikistánu, což je součást její výhry.

Reklama

Další články

Načítám