Hlavní obsah
Článek

Tenista Lukáš Rosol (38) se stal dvojnásobným otcem. S druhou manželkou, moderátorkou Michaelou Ochotskou (39) už má osmiletého syna Andrého. A i v třetím manželství s blondýnkou Petrou se mu podařilo zplodit syna.

To, že je Petra těhotná, se prozradilo, když výjimečně vyrazila do společnosti na křest knihy Ženy za zády, která je postavena na rozhovorech s protějšky známých sportovců. Jednou z nich je i Petra, která tvoří svému manželovi dokonalé zázemí.

Pár se novorozeným potomkem pochlubil na svých sociálních sítích. Tenista byl i u porodu, což nebylo u prvního syna možné, protože kvůli komplikacím přišel André na svět císařským řezem. Chlapečka pojmenovali Lukáš s Petrou Luka, což je varianta jména Lukáš.

"Náš milovaný Luku, neseš jméno po svém tatínkovi. Po muži, který má srdce na pravém místě, je pracovitý, laskavý a dobrý člověk. Budeme se snažit, abychom ti byli těmi nejlepšími rodiči a inspirací, že poctivost, pracovitost, ohleduplnost, štědrost a umírněnost jsou něčím, co bude mít ve tvém životě místo. Děkujeme ti, že sis vybral zrovna nás za své rodiče," napsala Petra Rosolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám