Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brali se před dvanácti lety, mají už tři děti a za sebou ani jeden skandál. Příkladný královský pár Kate (42) a William (41) dnes slaví výročí a u jeho příležitosti manželé ukázali i dosud nezveřejněnou fotku.

Kate a William se brali 29. dubna 2011 ve Westminsterském opatství. Jejich „ano“ sledovalo 36, 7 milionů lidí po celém světě. Po dvanácti letech a se třemi dětmi vypadají manželé snad víc zamilovaně než na začátku. Oba dva mají hodně královských povinností, spoustu z nich se ale snaží podnikat společně.

Nedávno například navštívili indickou restauraci, kde se Kate pustila do vaření a William přijímal objednávky před telefon, teď společně navštívili středisko horské záchranné služby Central Beacons v Merthyr Tydfil ve Walesu, kde si princezna dokonce vyzkoušela, jaké to je lézt po skalách. V pamětní zahradě také uctili památku těch, kteří přišli o život při neštěstí v Aberfanu, kde došlo v roce 1966 k sesuvu půdy a zahynulo 144 lidí.

Kate a William na společné projížďce na kolech.

Na společných veřejných akcích jsou královskému páru samozřejmě neustále v patách novináři s fotoaparáty. Dnes ale Kate a William potěšili své sledující na sociální síti snímkem ze svého soukromí, a to konkrétně z projížďky na kolech v Norfolku, kde je zvěčnil jejich dvorní fotograf Matt Porteus. Pár k fotce napsal jen „12 let“ a přidal emoji srdce. Je vidět, že Kate a William jsou spolu stále šťastní a v jejich společném životě jim (snad) nic nechybí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám