Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že zálety jsou odpuštěny a ani to tak dlouho netrvalo. Agáta Hanychová (38) vzala na milost otce svého syna Kryšpína Mirka Dopitu, přestože ještě před týdnem tvrdila Super.cz, že by ho nejraději zaživa stáhla z kůže.

Místo mučení ale musí Mirek vykonávat fyzickou práci. Agáta s maminkou, Kryšpínem a Kordulou trávili prodloužený víkend na chatě. "Mirek tam přijel na dva dny za námi, potřebovali jsme udělat dřevo," řekla Super.cz Agáta jako by se nechumelilo. S partnerem už plánuje i letní dovolenou. Chystají se do Itálie. A modelka má opět prsteníček ozdobený prstýnkem, který odložila.

Modelka se se synem ve čtvrtek objevila hned na dvou akcích, i když kdysi tvrdila, že ho do společnosti tahat nebude. "Je to výjimka. Nechci, aby dělal třeba nějakou reklamu, i když hrozně rád pózuje fotografům. Je jasné, že mi ho v porodnici nevyměnili. Zvlášť v kontrastu s Kordulkou, která to nesnáší, je to vidět," uzavřela Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám