Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Khloé Kardashian (39) v nové řadě rodinné reality show The Kardashians odhalí pozadí operace, kterou loni podstoupila. Jak už se dřív svěřila, z tváře jí byl odstraněn melanom. Upoutávka na novou řadu televizní série napovídá, že Khloé bude zřejmě o dost sdílnější, než byla dosud. Poprvé také ukázala velkou jizvu na tváři, která jí po zákroku zůstala.

Na pooperační fotografii je vidět lékař, jak drží pravítko u její tváře a měří čerstvě zašitý řez. Ten měří na délku čtyři centimetry. V traileru se Khloé rovněž otevřeně svěřuje, jaký měla strach z rakoviny kůže a jak vyděšené byly její sestry i maminka Kris Jenner. Apelovala také na diváky, že přestože její operace dopadla úspěšně, melanom je smrtelný. Zároveň přiznala, že to bylo mnohem vážnější, než čekala.

Obrovské obavy z rakoviny se podle její blízké kamarádky Maliky Haqq na Khloé výrazně podepsaly jak fyzicky, tak psychicky. Haqq poznamenala, že Khloé nikdy neviděla tak na dně. Navíc hodně zhubla. Nejmladší z Kardashianek má přitom za sebou divoké manželství a rozvod s Lamarem Odomem a snad ještě turbulentnější vztah s otcem jejích dvou dětí Tristanem Thompsonem, který se ostatně v sérii také objeví. Niz toho ji ale zřejmě nesebralo tolik, jako obavy z rakoviny.

Odstranění nádoru přitom Khloé podstoupila už v devatenácti letech, kdy se jí objevil tumor na zádech. Loni v říjnu se fanouškům svěřila, že musí podstoupit okamžitou operaci poté, co se fanoušci začali ptát na její obvaz na tváři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám