Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taneční parket populární show StarDance se na podzim rozsvítí již po dvanácté. Hvězdy letošního ročníku zatím jen tuší, co je během několika měsíců čeká. Profesionální tanečníci už ale ví, do čeho jdou. Na parketu se tak objeví nejen ostřílení vítězové minulých řad, ale i naprostí nováčci.

Pro českého diváka tak bude zcela novou tváří na parketu tanečnice Dominika Rošková. Ti, kteří sledují soutěž i na Slovensku, však budou půvabnou brunetku dobře znát, prošla si totiž slovenskou obdobou StarDance s názvem Leťs Dance. „Jsem vděčná, že jste dali příležitost Slovence, velmi se těším na orchestr, protože my ho na Slovensku nemáme,“ svěřila se na tiskové konferenci Dominika.

Mezi nováčky patří také tanečnice Kateřina Bartůňek Hrstková a Zuzana Dvořáková Šťastná. Televizním divákům je však dobře známá Lenka Nora Návorková, která soutěž vyhrála po boku herce Jiřího Dvořáka (57). V poslední řadě StarDance pak zvítězila Adriana Mašková, a to s hercem Janem Cinou (36).

Mezi ostřílené tanečníky patří také Dominik Vodička, který StarDance vyhrál s Veronikou Khek Kubařovou (36). A televizním divákům je dobře známý také Martin Prágr nebo Jan Tománek, který se z postu porotce opět vrací na taneční parket. Nově se na parketu objeví také profesionální tanečník Jakub Mazůch, který ve StarDance již hostoval. A naprostým nováčkem bude tanečník Daniel Kecskeméti. Na všechny tanečníky letošní řady se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám