Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královna dětských srdcí Dáda Patrasová (67) ve čtvrtek slavila narozeniny. Už tedy jen tři roky a vstoupí mezi sedmdesátnice. Herečka a zpěvačka letos na jaře zároveň oslavila 40 let po boku saxofonisty Felixe Slováčka (80).

Ač byl u nich často rozvod na spadnutí, stále tvoří pár, a jak to tak vypadá, momentálně mezi nimi panuje klid zbraní. Felix Slováček letos ostatně oslaví 80. narozeniny a věnuje se především přípravám na svůj velkolepý koncert. V minulosti trápil Patrasovou vztahem s mladší výtvarnicí Lucií Gelemovou, i dnes mu přítomnost žen dělá více než dobře a rád se podívá. S manželkou ale nyní vychází.

„To mám taky pod kontrolou. A jestli to teď máme dobré? To nezáleží na mně, ale na obou, hlavně na Dádě. Když ona je v pohodě, tak já taky,“ řekl nedávno Super.cz hudebník, který ví, že už se nikdy nezmění.

„Líbí se mi svět, líbí se mi krása a vždycky se za krásou otočím. Já za sebe neručím. Nikdy. Celý život žiju, jak žiju, a líbí se mi to,“ má jasno.

Ostatně i po boku manželky Dády se mu ve společnosti často zapalovala lýtka. Ač je jasné, že po tolika letech a excesech už mezi nimi není takový plamen, před lety se k sobě ve společnosti lísali jak dva zamilovaní puberťáci. Přesvědčit se o tom můžete v naší galerii.

Samotná Patrasová oslaví narozeniny za několik dní. „Bude to asi 1. května, ještě nevím kde. Nejraději mám italskou kuchyni. Nevím, jestli tam bude i Felix, ale děti ho určitě pozvou,“ řekla Super.cz s tím, že manžel se pilně připravuje na zmíněný narozeninový koncert.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám