Hlavní obsah
Článek

Helen Mirren (78) ztvárnila vlivné ženy historie a často je na plátně velmi seriózní. I ona si ale dokáže jednoduše odpočinout od všedních starostí a oddávat se jen slunečním paprskům.Tak by jí fanoušci nejspíš ani nepoznali.

Diváci ji znají ze spousty filmů a v minulosti dokonce navštívila i karlovarský festival. Helen Mirren je britskou herečkou, která si za roli královny Alžběty ve snímku z roku 2006 odnesla Oscara, cenu BAFTA i Zlatý glóbus. Královnu byste ale na rozdíl od ní v minulosti asi jen těžko hledali v plavkách na plážové dovolené. Herečka si za sluncem vyjela do mexického Los Cabos a bylo vidět, že si chce odpočinout od všedních dní a neláká ji nic jiného, než se jen oddávat paprskům a odpočívat.

Helen oblékla klasické jednodílné černé plavky se šňěrováním a své pověstné stříbrné vlasy si spletla do copu. I když na pláži byla bez doprovodu, úsměvy házela na místní obsluhu a často kontrolovala i svůj mobilní telefon. Helen Mirren, původně Ilyena Vasilievna Mironoff, která pochází z ruského šlechtického rodu, je stále půvabná, a to i přesto, že se jako kráska nikdy necítila. V loňském roce byla vybrána na obálku časopisu People a při té příležitosti popsala svůj vztah ke kráse.

„Miluji krásu a pohled na hezké věci. Ale nemám ráda spojení s kosmetickým průmyslem, make-upem a produkty, péčí o pleť a dalšími věcmi, protože si myslím, že to vylučuje drtinou většinu z nás, kteří nejsme krásní,“ prozradila magazínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám