Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jennifer Coolidge (61) je už dlouhá léta pověstná svými dlouhými blond vlasy načesanými v Barbie stylu. Teď ale udělala poměrně zásadní změnu. Ostříhala si ofinu, která jí překryla dokonce i oči.

Slavná Stiflerova máma v posledních letech získala spoustu krásných rolí, mezi těmi posledními určitě musíme zmínit tu v seriálu Bílý lotos, za kterou získala i ocenění. Už od svého zásadního majstrštyku ve snímku o partě puberťáků, kteří chtějí přijít o panictví, se pyšnila nejen tělem se sexy oblými křivkami, ale také typickým blond účesem. Teď ale nastala změna. Barva sice zůstala, přibyla ale ofina. Tu herečka ukázala během odchodu z události, která oslavuje 100 nejvlivnějších lidí na světě vybraných časopisem Time.

Jennifer byla na ulici v novém účesu téměř k nepoznání, ofina jí totiž zakrývala celé oči. Vzdáleně tak připomínala rasu psa komondora, který je dlouhou „ofinou“ proslulý. Blondýnka byla, zřejmě i díky novému ocenění, ve skvělé náladě, před fotografy předváděla různé grimasy a z auta dokonce poslala fanouškům vzdušný polibek. Herečka, kterou má v oblibě například i Jennifer Aniston, se dostala na vrchol kariéry a po této stránce je určitě spokojena. Jediné, co jí v životě chybí, je opravdová láska. Před časem přiznala, že si v životě vždy raději užívala bez závazků a lituje toho, že nikdy nepotkala muže svého života.

Reklama

Další články

Načítám