Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už letos celebrity a profesionální tanečníci opět rozvlní své boky na parketu StarDance. Dvanáctý ročník populární show vtrhne na televizní obrazovky České televize na podzim. Není proto od věci si připomenout, kdo už se v minulých letech stal králem a královnou tanečního parketu.

Hned první ročník StarDance vyhrál zpěvák a herec Roman Vojtek (52) s tanečnicí Kristýnou Coufalovou. Obecně platilo, že největší zastoupení mezi vítězi měli herci a herečky. Taneční parket ovládli Dana Batulková (66), Pavel Kříž, Anna Polívková (45), Marie Doležalová (37), Zdeněk Piškula (25), Jiří Dvořák (57), Veronika Khek Kubařová (36) a Jan Cina (36). Jen dvakrát se radovaly celebrity z řad sportovců - akrobatický lyžař Aleš Valenta a atletka Kateřina Baďurová.

Ze zpěváků nezvítězil nikdo, tedy kromě zmíněného Romana Vojtka, který je hercem i zpěvákem. Statistika tedy hovoří jasně. V letošním ročníku StarDance to sportovci nebudou mít jednoduché.

Na parketu se pokusí uspět vodní slalomář Vavřinec Hradilek (37) a snowboardcrossařka Eva Adamczyková. (30) V cestě jim budou stát herci Ivana Chýlková (60), Darija Pavlovičová, David Prachař a Marek Adamczyk (36).

Prolomit hereckou nadvládu se ovšem pokusí zpěvačka Tereza Mašková (28), moderátorka Iva Kubelková (46), zpěvák Richard Krajčo (46) (ten je ovšem také hercem) a cukrář Josef Maršálek, který by v případě své výhry zastavil nadvládu herců i sportovců.

Reklama

Další články

Načítám