Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Michal Pešek v pondělí podlehl zákeřné rakovině plic. Bojoval s ní dlouhých šest let. Marně. I když se nádor na plíci, kterou si Michal nechtěl nechat vzít, na čas zapouzdřil, přesto nakonec opět udeřil znovu. Na skvělého herce a také bývalého politika vzpomínají jeho blízcí přátelé a herci. Patři mezi ně i Václav Upír Krejčí, který s ním mluvil krátce před smrtí.

„Volal mi ještě před pár dny, byl strašně zesláblý a už neviděl, “ prozradil Blesku Krejčí. "Rakovina se rozbujela v celém těle a Michal jel do Prahy na operaci. Ani mi neřekl, jak dopadla. Až po pár dnech mi zavolal, to už zase z Holandska,“ pokračuje Krejčí. „Kamaráde, je to v prrr… Je to rozjetý, žádnej doktor na světě s tím nic neudělá,“ upřesnil herec.

Michal Pešek žil poslední roky v Holandsku. Podle jeho přátel chtěl umřít v Praze, proto se krátce před smrtí vrátil. Upír Krejčí promluví příští týden na jeho pohřbu. A bude se prý řídit Peškovým životním mottem, které zní "za ten fór to stálo".

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám