Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tento den čekala posledních 21 měsíců. Moderátorka a modelka Lucie Křížková (39) včera přivítala doma svého manžela z vězení. Jachtař David Křížek si odpykával pětiletý trest ve věznici ve Stráži pod Ralskem za tunelování Metropolitního spořitelního družstva. Z vězení odešel na podmíněné propuštění.

První fotografie, kterou Lucie Křížková sdílela, byl snímek manžela s jejich roztomilou dcerkou Lolou. „Freedom,“ napsala ke snímku moderátorka, která odloučení od svého muže po celou dobu nesla velmi statečně. „Naštěstí to funguje tak, že může každý den volat. Má ode mě předplacenou telefonní kartu, takže se každý den 20 minut můžeme slyšet a jednou za měsíc tam jezdíme na návštěvu,“ svěřila Super.cz Lucie v době, kdy byl její muž ještě za mřížemi.

Po přidání dojemného snímku dohnala dokonce některé své sledující k slzám. „Dojetím nevidím,“ napsala modelka Veronika Kašáková. „Konečně spolu. Mám za vás takovou radost,“ svěřila se Gabriela Lašková. „A tak to má být,“ připsala herečka Tereza Bebarová v jednom z mnoha pozitivních komentářů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám