Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejich polibek se stal virální... řeč je o Emily Ratajkowski (32) a Harrym Stylesovi (30), které přepadla vášeň na ulici v Japonsku a oni nedbali zapnutých kamer na mobilních telefonech kolemjdoucích. Stalo se tak půl roku po rozchodu Stylese a herečky Olivie Wilde, kamarádky Ratajkowski.

O snímcích, které ji a Harryho zachytily, modelka nyní promluvila. A svěřila se, že nepočítala s tím, že ji někteří obviní, že porušila ženský kodex o nerandění s bývalými svých kamarádek. „Nečekala jsem, že se to stane, ale myslím, a teď mluvím obecně, že existuje důvod, že si konkrétní celebrity žijící v LA, najímají ochranku a nechodí do restaurací,“ řekla španělskému Vogue.

V rozhovoru také uvedla, že se cítí špatně kvůli Olivii, ale také kvůli tomu, že se na ni kvůli polibku snesly hejty, kdy ji lidé označovali za ště*ku.

Zkušenost, kdy se snímky rozletěly doslova do celého světa, označila za „velmi bizarní“. „Jsem jen člověk, který šel z tříletého vztahu do čtyřletého,“ připomněla vztah s Jeffem Magidem a následné manželství se Sebastianem Bear-McClardem. Žádost o rozvod podala v září.

Modelka také připustila, že se Stylesem randí, on se zatím k situaci nijak nevyjádřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám