Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Okouzlující Angličanka Elizabeth Hurley za měsíc oslaví neuvěřitelné sedmačtyřicáté narozeniny. Liz však jako kdyby ovládala čáry a kouzla, jelikož během posledních dvaceti let vypadá pořád stejně skvěle. Liz se před pár dny objevila na 18. ročníku charitativní akce v boji proti rakovině prsu Hot Pink Party v newyorském hotelu Waldorf Astoria, kam zavítala se svým přítelem, kriketovým hráčem Shanem Warnem (42). Liz však nejspíš chtěla dokázat, že není jen večírkovou královnou, ale dokáže se otáčet i v kuchyni, což naznačila snímkem, který poslala na svůj Twitter.

Herečka a modelka se stala známou v 90. letech jako přítelkyně herce Hugha Granta. Později i sama začala získávat větší filmové role. V roce 1997 ji proslavila komedie Austin Powers: Špionátor a později jeho pokračování Austin Powers: Špion, který mě vojel. Hříšnou ďáblici pak hrála ve snímku Smlouva s ďáblem.

Hurley má za sebou také modelingovou kariéru, ačkoli s ní začala velice pozdě - v devětadvaceti letech. Spojována je převážně s kosmetickou značkou Estée Lauder, jejíž tváří je již více než 15 let.

Reklama

Další články

Načítám