Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) se stala přesně před jedenácti dny trojnásobnou maminkou. Dceru Rozárku přivítala na svět se svým partnerem Jaromírem Soukupem (55) a modelčin instagramový účet doslova vyzařuje rodinným štěstím.

Krásná maminka si užívá mateřství s každou radostí i starostí, a některé z momentů sdílí i se svými „holčičkami“ na sociálních sítích, kam tentokrát přidala i intimní fotografii, která zachycuje Agátu během kojení.

„Nastal čas kojení všude,“ uvedla k příspěvku z krásného jarního dne, který pořídila během procházky s partnerem, a také odhalila nepopsatelné pouto lásky mezi matkou a dcerou.

U podobných fotografií se lidé občas setkají i s ublíženými komentáři. Avšak Agáta má svou komunitu fanynek pozitivně smýšlející a přející, takže si přečetla jen samé hezké vzkazy.

„Miluju, kojení je na mateřský nejhezčí,“ napsala jedna z fanynek.

„Přesně, taky jsem to tak dělala, když mělo dítko hlad, klidně i ve městě,“ vzkázala Agátě další, se kterou spousty souhlasí. „To je tak něžná fotka. Jen kvetete,“ přispěla svým komentářem další sledující.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám