Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Lionel Richie už brzy provede svou dceru Sofiu svatební uličkou. Půvabná blondýnka, která má navzdory svému mladému věku za sebou několik vztahů se slavnými muži, kývla na žádost o ruku hudebnímu producentovi Elliotovi Graingemu, s nímž tvoří pár dva roky. K jejich velkému dni by mělo dojít už za pár dní na jihu Francie, kam se Sofia vydala společně se svými blízkými s předstihem.

Sofia se tak vyhnula předsvatebnímu shonu a spojila příjemné s užitečným. Nejen, že byla ‚obhlédnout terén‘ a osobně dohlédla na správný průběh veškerých příprav, ale navíc se opálí do svatebních šatů. Společně s přáteli, příbuznými a snoubencem, jenž je hudebním producentem zastupujícím mimo jiné umělce jako Trippie Redd, Tekashi 6ix9ine či Iann Dior, se ubytovali v luxusním hotelu Cap Eden Roc.

Seznam modelčiných ex je vskutku zajímavý. Její první velkou láskou byl zpěvák Jaden Smith, syn Willa Smithe a Jady Pinkett Smith. Dále měla románky s Justinem Bieberem, Anwarem Hadidem či Brooklynem Beckhamem. Tři roky strávila rovněž se Scottem Disickem, expartnerem a otcem všech tří potomků Kourtney Kardashian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám