Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sarah Michelle Gellar (45), která před lety ohromila svět jako Buffy, přemožitelka upírů, se po letech v ústraní naplno vrátila k showbyznysu. A chce být opravdu vidět. Posledním selfíčkem překvapila a potěšila zástupy svých fanoušků.

Herečka v současné době hraje v seriálu Wolf Pack, kde prim místo upírů přebrali vlkodlaci. A protože je série úspěšná, objevuje se Sarah také hojně ve společnosti. Před pár dny dorazila do jižní Francie na 6. mezinárodní festival Canneseries, aby tam propagovala právě nové dílo. Během festivalu oblékla sexy černé a také modrozelené pruhované šaty, pro selfie sdílené s fanoušky byla ovšem odvážnější.

Tento snímek sdílela s fanoušky.

Herečka se vyfotila na balkoně v hotelovém pokoji s promenádou v pozadí. Na sebe oblékla šaty s plisovanou sukní a hlubokým výstřihem a stoupla si tak, že své sledující přímo vybídla k pohledu na své vnady. Ke snímku pak přidala popisek v podobě slovní hříčky, ze kterého bylo jasně patrné, že si svůj pobyt ve Francii skutečně užívá. A jasné je i to, že po letech, kdy se věnovala hlavně své rodině, chce být Sarah opět na výsluní showbyznysu.

Fanoušci její nejnovější snímek patřičně ocenili. „Pardon, opravdu jsem si nevšiml Cannes, mé oči se zatoulaly úplně jinam,“ napsal k fotce jeden ze sledujících. „Tohle mě opravdu dostává,“ připsal další. „Vůbec jste nezestárla. Tak moc vás miluji. Byla jste skvělá jako dětská hvězda. A jako dospělá jste pořád,“ přidal se jiný. Je vidět, že „Buffy“ rozhodně neztratila své fanoušky a ti se mohou jen těšit na to, čím je jejich ikona na obrazovkách ještě potěší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám