Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uvedení nové komedie Lukáše Pavláska (45) na divadelních prknech si nenechala ujít řada známých tváří. Na premiéru do Divadla Broadway tentokrát žádná z celebrit nezvolila velkou večerní a na červeném koberci převládal spíše volnější styl.

Ten zvolila například zpěvačka Emma Smetana (36). Do divadla dorazila v doprovodu svého partnera Jordana Haje, a to v oversize modrém saku, které je aktuálně trendy. Tmavý model, ve kterém převládala černá, pak doplnila o sluneční brýle. Na volnější styl vsadila také Iva Pazderková (44), která přišla podpořit zejména Lukáše Pavláska.

Volné kalhoty doplnila herečka crop topem, ve kterém předvedla svou vysportovanou figuru. Přestože měla na přípravu jen velmi krátkou dobu, herečce to opravdu slušelo. „Připravovala jsem se asi hodinu, rychlý make-up a vlasy jsem stáhla do drdolu,“ svěřila se Super.cz Iva Pazderková.

Stejný účes na premiéru zvolila i hvězda seriálu ZOO Michaela Pecháčková (20). Na červený koberec dorazila v černo-růžovém modelu. Průsvitné tylové šaty doplnila o kotníčkové boty a kabelku v růžové barvě, ladilo jí i líčení. Kdo další si nenechal premiéru nové komedie Já, diktátor ujít, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám