Hlavní obsah
Článek

Měla se po delší době zase jednou blýsknout ve světlech reflektorů na červeném koberci. Místo toho se však Denise Richards podařilo mistrovské faux-pas. Dvaapadestátiletá bývalá Bond girl totiž na akci konané v rámci mezinárodního festivalu Canneseries na Annex Beach v Cannes odvážně zvolila róbu, pod níž byla absence kalhotek nezbytností. Denise ovšem asi zapomněla, že šaty mají navíc pořádně vysoký rozparek.

Herečka tak v momentě, kdy si nechtěla přišlápnout šaty při sestupu ze schodů, nadzvedla sukni a pohroma byla na světě. Všemu možná přihlížel její manžel Aaron Phypers, který své drahé polovičce na akci dělal doprovod. V onu inkriminovanou chvíli ovšem po hereččině pravici stál nic netušící herec a filmový producent Robert Gillings, který jistě nezaregistroval, že herečka z Hvězdné pěchoty, Nebezpečných her či bondovky Jeden svět nestačí, právě odhalila světu své nejintimnější partie.

Tolik toho zřejmě exmanželka Charlieho Sheena neukázala ani na placené platformě s odvážným obsahem, kde si loni po vzoru své dcery Sami (19) rovněž založila profil. Denise Richards se zkrátka na akci povedl prvotřídní trapas, který se ovšem s ohledem na výběr jejích šatů dal očekávat...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám