Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednu z hlavních rolí v novém zpracování hudební komedie Slaměný klobouk ztvárňuje herečka a zpěvačka Dáša Zázvůrková. Jako zhýčkaná nevěrnice, která se spoléhá na pomoc mužů, je vynikající. A to přesto, že v reálném životě si vždycky poradila sama.

"Za mě muži nikdy nic neřešili, všechno jsem si musela vyřešit sama. Ale když máte partnera, který vám poskytne oporu a lásku, je to samozřejmě krásný pocit. A to já jsem také měla," sama připomněla svého zesnulého přítele, dirigenta Libora Peška, který loni v říjnu zemřel ve svých devětaosmdesáti letech. Novou lásku zatím nemá. "Mám lásky divadlo, hudbu a sport," krčila rameny.

Herečka má za sebou velmi těžké období. Smrt přítele přišla brzy po těžké nehodě, kdy loni v červnu málem nepřežila bouračku na skútru. "Už jsem na tom lépe, začala jsem i veslovat na trenažéru, to jsem po té nehodě dlouho nemohla," popisuje období, kdy se dává dohromady po psychické i fyzické stránce.

A její recept, jak tuhle dobu přežít? "Určitě to jsou přátelé, které mám kolem sebe. A také moji rodinu, maminku a tatínka, kteří i s mojí tetou byli na premiéře," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám