Hlavní obsah
Článek

Regina Rázlová (76) podstoupila plánovanou operaci páteře. Herečka trpěla velkými bolestmi zad, a tak byl zákrok v Nemocnici Na Homolce nezbytný. Podle deníku Aha! nyní herečku čeká po úspěšném zákroku rehabilitace. Pak se chce opět vrátit k natáčení i na divadelní prkna.

V seriálu ZOO ztvárňuje maminku Veroniky Freimanové. Její dějová linka není kvůli operaci nijak ohrožena.

„Paní Rázlová se nám už před časem omluvila z natáčení, takže bylo dost času některé scény předtočit dopředu a upravit dějovou linku tak, aby se počítalo s její nepřítomností na place. Přejeme jí všichni samozřejmě brzké uzdravení a těšíme se, až se zase vrátí k natáčení ZOO,“ řekl Super.cz Josef Ducký z PR Primy.

Problémy se zády herečku velmi trápily. Už jen proto, že byla zvyklá na pravidelný pohyb. „Fyzická aktivita mi dělá dobře, ale to snad každému. Podívejte, zdravotní problémy má taky každý člověk, starý tím větší, protože je starý. Ale když si je budeme pořád připouštět, budou jen horší,“ říkala ještě loni v září Super.cz vitální herečka, jež před šesti lety doslova utekla hrobníkovi z lopaty. Tehdy pro změnu prodělala plicní embolii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám