Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Pavlína Němcová (52) odstartovala svoji profesní kariéru v šestnácti letech, když odjela za modelingem do Paříže. Tam se zamilovala a v osmnácti letech porodila syna Alaina. Manželství s jeho tatínkem ale nevydrželo příliš dlouho a otec následně získal syna do péče. Jako matka vybojovala syna zpátky, až když mu bylo čtrnáct let.

I přes tyto osudové strasti dokázala vybudovat úspěšnou kariéru, patří mezi přední topmodelky a úsměv ji neopouští. Pavlína přijala pozvání moderátora Ondřeje Kočího a byla hostem v Superchatu, kde na toto nelehké období zavzpomínala.

„Agentura mi tehdy telefonovala a říkala, proč v osmnácti letech budu mít dítě, nechápali to, ale mně to bylo jedno. Modeling nebyla moje meta, ale paradoxně jsem se k tomu vrátila, když synovi byly 2 roky. Byla to jediná možnost, jak si v cizí zemi vydělat peníze, a zároveň se soudit o naše dítě. Protože to manželství, jak rychle začalo, tak rychle skončilo. A pak nastaly moje nejkrušnější chvíle a musím říct, že jsem modelingu neskutečně vděčná, že mi umožnil vydělávat si velice dobré peníze.“

Dnes již dospělý syn Pavlíny Němcové bydlí v Praze. Do Česka se z Paříže přestěhoval před třemi lety a s Pavlínou mají skvělý vztah. Po přestěhování ale trošku bojoval s češtinou, protože topmodelka na něj odmalička mluvila jak česky, tak francouzsky.

Co se týče práce, Němcová má pořád naplněný diář. Momentálně se připravuje na to, že už podruhé usedne v porotě v soutěži Česká Miss Essens a pomůže vybrat novou královnu krásy, která si převezme korunku od loňské výherkyně Vanesy Švédové.

Pro mě je to úžasná role, a i teď na to z pohledu generačně starší ženy koukám úplně jinak,“ smála se Pavlína během rozhovoru.

Jak sama Pavlína Němcová vnímá tlak ohledně krásy? Co říká na plastické operace a botox? I to se dozvíte v novém díle Superchatu, který si můžete pustit ve videu nahoře nebo ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám