Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V devadesátých letech byla Iveta Bartošová (†48) na vrcholu. Její sólová alba se prodávala po tisících, vyhrávala ankety popularity, byla také hvězdou muzikálů a stala se matkou. Právě toto období populární zpěvačky nabídne divákům druhá řada minisérie Iveta.

Zatímco první řada úspěšné série vzala diváky do dob, kdy Iveta Bartošová začínala, nyní nabídne její život v době kariérního vrcholu, který si mnozí ještě velmi dobře pamatují. „První řada ukazovala Ivetu jako lehce naivní dívku z drsných Beskyd, která touží po velké slávě a ještě větší lásce,“ říká režisér a scenárista minisérie Michal Samir.

„V té druhé už sledujeme sebevědomou mladou ženu, která postupně dosahuje všeho, po čem kdy toužila – má rodinu, kariéru, úspěch. To vše v době, kdy se Československo teprve učí, co jsou to bulvární média a jak fungují. S odstupem času je příznačné, že aktérkou jednoho z prvních porevolučních skandálů, jež plnil titulní strany tehdejšího bulváru, byla právě Iveta Bartošová," dodal Michal Samir.

Životní osud Ivety Bartošové se na obrazovkách promítne v letech 1990 až 1998. V té době slavila populární pěnice jeden úspěch za druhým.

Vedle pracovní linky nabídne seriál také pohled do osobního života zpěvačky, která tehdy budila pozornost například i vztahem s Rudolfem Hrušínským nejmladším, se kterým natočila komedii Svatba upírů. Série přiblíží divákům také Ivetin vztah s Ladislavem Štaidlem, se kterým se zpěvačka v roce 1996 dočkala vytouženého dítěte a přivítala na světě syna Artura.

Druhá řada minisérie, v níž hlavní roli opět ztvárnila herečka Anna Fialová, se na Voyo objeví již 5. května.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám