Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednoho z nejznámějších kytaristů všech dob Ronnieho Wooda byste momentálně mohli potkat ve Španělsku, kam vyrazil na dovolenou se svou rodinkou. Pětasedmdesátiletý hudebník z kapely Rolling Stones si užíval společně s manželkou Sally a jejich šestiletými dvojčaty Gracie a Alice sluníčka na pláži.

Teploty však v Barceloně, kde rodina dovolenou tráví, dosahovaly minulý týden jen něco málo přes dvacet stupňů Celsia, a tak bylo koupání v moři spíš záležitostí pro otužilce. Půvabná televizní a divadelní producentka Sally Humphreys Wood, která podle Daily Mailu nedaleko vlastní nemovitost, je zřejmě na chladnější podmínky zvyklá, a tak si užívala i koupání.

Ronnie pojal den na pláži spíš relaxačně, na lehátku si pročítal thriller A Stranger in the House od kanadské spisovatelky Shari Lapeny. Četbu pak prokládal i protahováním svalů.

Wood se ostatně vydal zdravější cestou a podle svých slov už od roku 2010 nepije alkohol a po léčbě rakoviny plic, kterou prodělal v roce 2017, také přestal kouřit. Největší vzpruhou je pro něj ovšem o tři dekády mladší manželka a roztomilé dcerky, které mu prý vlily novou krev do žil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám