Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už šest měsíců, co se stala Jitka Boho (32) dvojnásobnou maminkou. Po dceři Rosálii se jí narodil syn Tadeáš, kterého přivítala na svět s podnikatelem Tomášem Hřebíkem.

Jitka je tak maminka na plný plyn a brzy se i s půlročním synkem vydá poprvé k moři. O čemž informovala své sledující na instagramovém účtu tematickým snímkem v plavkách, který ukazuje, jak skvělou figuru si modelka a zpěvačka udržuje.

„Teď teda zrovna nejsem v plavkách, mířím s Tedíkem na pasové, ale i tak přeji hezký start do nového týdne. Včera jsem si už “předuklidila” a dosázela muškáty, vytřídila zas nějaké oblečení po Rosi a dneska budu pokračovat. No a teď k té fotce. Můj teprve druhý modrý kousek. Když už za chvíli letíme k tomu moři. Přitom ta modrá je vlastně docela dobrá,“ napsala Jitka se slovy, že si užila příjemný čas s rodinou.

U snímku se rázem objevilo spousty lichotek, že vypadá pár měsíců po porodu opravdu skvěle. Jaký je její recept?

„Já moc ráda cvičím, cvičím i než jdu spát, jsem v tom trochu blázen. A vliv na to má i nedostatek spánku, vstávám k malému každé dvě hodiny, dnes jsem na nohou už od půl páté. Ale ani to mě neodradí od toho si zacvičit,“ svěřila se Jitka nedávno pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám