Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle nikdo nečekal. Předávání cen Anděl Coca-Cola 2022 na pražském Výstavišti si nenechal ujít ani prezident České republiky Petr Pavel (61). Zatímco všichni účinkující a hosté museli procházet přes oficiální červený koberec, prezident vzhledem k bezpečnostním opatřením musel jít jinudy. Každopádně jeho přítomnost nikdo přehlédnout nemohl. Stal se totiž jedním z předávajících.

Prezident se nikdy netajil, že má rád humor Zdeňka Svěráka. A právě jemu předal Anděla, který legendu českého humoru přenesl do Síně slávy.

„Já si toho člověka nesmírně vážím, je to člověk, která mě mnohokrát poučil a pobavil. Jsme ale na hudebních cenách, tak se budeme orientovat na hudební část jeho tvorby. Zeptal jsem se mistra Googla na jeho tvorbu, a když jsem byl u čísla asi 200, nechal jsem raději toho. Jsem opravdu moc rád, že tu cenu mohu dnes předat Zdeňku Svěrákovi,“ pronesl prezident směrem ke Svěrákovi, po čemž následoval několikaminutový potlesk ve stoje celého sálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám