Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá herečka Bridget Fonda si tento týden zřejmě vyrazila vyřídit nějaké dokumenty, přičemž vsadila především na pohodlí. Mačkat se v těsných šatech a klopýtat na vysokých podpatcích po červeném koberci totiž už dávno nemá zapotřebí. Herečka před dvaceti lety opustila Hollywood a věnuje se převážně své rodině.

Bridget pochází ze slavné herecké rodiny, kdy jejím dědečkem byl Henry Fonda, otcem Peter Fonda a její tetou je Jane Fonda, a tak bylo docela předvídatelné, kudy se budou ubírat její kroky. Na svém kontě má i ona nespočet úžasných rolí, nezapomenutelná byla například v Tarantinově Jackie Brown, romantické komedii Může to potkat i vás s Nicolasem Cagem či v Kmotrovi III.

Jednu ze svých nejvýznamnějších rolí v Polibku draka ztvárnila pouhé dva roky předtím, než došlo k osudné autonehodě v Los Angeles. Během ní se 27. února 2003 se v silném dešti se svým Jaguarem zřítila z náspu a utrpěla četná zranění, včetně zlomeniny obratle a poranění hlavy. Následně byla převezena do nemocnice.

O několik dní později se zasnoubila se svým partnerem, filmovým skladatelem a bývalým frontmanem skupiny Oingo Boingo Dannym Elfmanem a ještě téhož roku v listopadu se vzali. Fonda se zcela stáhla z veřejného života a po narození jejich syna v roce 2005 se již soustředila pouze na rodinný život.

Bridget se tak dokázala naprosto oprostit od hollywoodského pozlátka. Na rozdíl od své tety Jane si tak může spokojeně žít s milovanou rodinou v ústraní bez světel reflektorů a snahy o dosažení věčného mládí, které už podlehlo tolik slavných tváří.

Reklama

Další články

Načítám