Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku tohoto roku mladší sestra Ornelly Koktové (31) Charlotte Štiková (27) šokovala svou razantní proměnou. Podařilo se jí shodit neuvěřitelných 60 kilogramů. „Je to poprvé v životě, co se mi to podařilo. Trápila jsem se s tím už od malička a jsem velmi ráda, že se mi to podařilo a že si tu váhu držím. Víc už hubnout nechci, takhle jsem spokojená,“ svěřila se nedávno Super.cz.

Svou novou postavičku si náležitě užívá. Blondýnka podráždila své sledující příspěvkem během uklízení. Vyšpulila na ně totiž pozadí i poprsí. „A v čem vaříte a uklízíte vy?“ hodila Charlotte do placu otázku k fotce, na které se zvěčnila v lehké halence s leopardím vzorem, minisukni a na vysokých podpatcích s našpulenými rty. Kýble a koštěte vedle si tak nikdo nepovšiml.

Pánové, pokud si děláte na Charlottu pomyšlení, asi vás zklameme. Tato blodnýnka sice dlouho tvrdila, že nikoho nehledá a je sama, nedávno se ale ve společnosti objevila s pánským doprovodem, ke kterému se nechtěla oficiálně vyjádřit. Možná přeci jenom přehodnotila svůj postoj a rozhodla se, že už bude zadaná.

Reklama

Další články

Načítám