Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač už se na rozdíl od svých kolegyň dávno neúčasní žádných projektů navazujících na legendární seriál Sex ve městě, pro většinu lidí zůstává Kim Cattrall prostě dračicí Samanthou Jones. Herečka letos v létě oslaví už 67. narozeniny, ale její pověstný sexappeal se rozhodně nevytratil. Kim očividně svědčí i štěstí v lásce. Už sedm let tvoří pár s o čtrnáct let mladším Russellem Thomasem.

S pohledným rodákem z Kentu ji v ulicích New Yorku zvěčnili fotografové, když společně v horkém slunečném dni absolvovali pár pochůzek po centru. Herečce to v bílých kalhotách s béžovou halenkou a širokým opaskem zdůrazňujícím její štíhlý pas moc slušelo. Kim tak možná našla opravdového životního partnera až v pokročilejším věku a po třech nevydařených manželstvích vedle Russella vypadá nadmíru spokojeně a uvolněně.

Dvojice navíc v těchto dnech slaví sedmé výročí, což mnozí považují za milník každého vztahu. Herečka, která samu sebe popisuje jako rodačku z Liverpoolu a odchovanou Kanaďanku z New Yorku, si vztah s pohledným Angličanem pochvaluje a říká, že vyjít s ním je 'prostě snadné', čímž jakoby narážela na svá předchozí nevydařená manželství s Larrym Davisem, Andrem J. Lysonem a Markem Levinsonem. Ani jedno její manželství netrvalo tak dlouho, jako nynější vztah s Russelem, který si ji prý získal tím, jak byl odvážný a vytrvalý, co se jejího dobývání týče..

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám