Hlavní obsah
Článek

Supermodelka Linda Evangelista se soudí s Françoisem Henrim Pinaultem, manželem herečky Salmy Hayek. Kráska u soudu podala novou žalobu v níž uvádí, že ji majitel módního koncernu PPR nutil k potratu, když s ním otěhotněla. U Manhattanského rodinného soudu podala modelka obnovenou žalobu o výživné ve čtvrtek 3. května.

Linda zažádala už minulý rok o výživné ve výši 46 tisíc dolarů – asi 880 tisíc korun – měsíčně, peníze chce pro svého pětiletého syna Augustina Jamese, jehož prý počala právě s Pinaultem. Vyspali se spolu zrovna v době, kdy se nakrátko rozešel se současnou manželkou Salmou Hayek.

Právník William Beslow teď k soudu přišel s tvrzením, že francouzský miliardář a podnikatel s módou naznačil jeho mandantce, že by měla dítě okamžitě potratit a že on nesouhlasí s rozhodnutím dítě si nechat. Linda se poté rozhodla vychovávat syna na vlastní pěst, ale její finanční situace se výrazně zhoršila v roce 2010, kdy jí skončil kontrakt se společností L’Oreal.

Pinaultův právník považuje modelčiny požadavky a především výši sumy za směšnou a trapnou. Evangelista tvrdí, že peníze potřebuje jen na to, aby zajistila synovi stejnou životní úroveň, jakou měl dosud, aby si mohla udržovat nonstop ochranku, řidiče a chůvu.

Se Salmou se Pinault oženil v roce 2009 dva roky poté, co přivedli na svět dceru Valentinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám