Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nastávající maminka Dominika Myslivcová (29) frnkla za odpočinkem do Dubaje, odkud svým sledujícím poslala pozdrav v podobě fotografií, který některé nažhavil víc, než kdyby jim známá blondýnka dokázala přenést letní počasí, které v Emirátech aktuálně panuje.

Známá blondýnka se svým fanouškům totiž ukázala zcela nahá, avšak rafinovaně zahalená pěnou ve vaně, nad kterou se nachází velké zrcadlo.

„Prostě rok se s rokem sešel,“ uvedla Dominika k černobílým fotografiím. Jedna z nich je aktuální a vyniká na ní i její rostoucí bříško. Druhou fotografii pořídila už před nějakým časem a v době, kdy ji sdílela na instagramovém účtu, byla pro svou „nevhodnost“ dokonce smazána. Je tak otázkou, jak sociální síť s těmito snímky tentokrát naloží.

„Když vidím Instagramy některých ostatních influencerek, tak nechápu, že jim to tam nechají a fotku, kde nejde nic vidět, smažou,“ odpověděla úspěšná influencerka jedné ze svých fanynek, která si na její původní snímek vzpomněla.

„Jestli je pravda, že dívka ubírá mamince na kráse, tak čekáte nejspíš chlapce,“ polichotila Dominice další. „Nejznámější blondýna Česka,“ vzkázal srdečně další obdivovatel.

Influencerka je aktuálně v 5. měsíci těhotenství, které si užívá se vším všudy. „Těhotenství si užívám moc, dlouho jsem přemýšlela, jestli vyrazit. Ale nakonec jsem ráda, že jsem jela a užiju si hezkého počasí,“ svěřila se nedávno pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám