Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobná maminka Tereza Ramba (34) si práci pečlivě vybírá, aby se mohla naplno věnovat dětem. Se starším synem Mikolášem a mladší dcerkou Mirou tráví veškerý čas. Tentokrát vzala holčičku také do ateliéru, kde fotila svou nejnovější kolekci, a předvedla, že zvládá opravdu vše.

Nechala se totiž zvěčnit, jak malou holčičku v mezipauze kojí. „Momentka z nejkrásnějšího focení,“ napsala Tereza, která fotografií rozněžnila své fanoušky. „Tohle je fakt krásný! Krásná fotka, krásná situace,“ napsala jí jedna ze sledujících. „Sexy mamka,“ dodala další. „Krásné a dojemné,“ napsala jedna z fanynek.

Tereza Ramba si roli dvojnásobné mámy užívá, a jak nedávno svěřila, dalšímu dítku by se nebránila. Doma to však není na pořadu dne.

„Manžel je proti a já si říkám, že už to je jedno, jestli dvě, nebo deset, ale prý ne, tak zatím prý končíme. Manžel říkal, že to bude k debatě za dva roky. Takže za dva roky si sedneme ke kulatému stolu, teď si musíme trochu dáchnout, je pravda, že máme děti hodně blízko u sebe,“ řekla Super.cz herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám