Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devatenáctiletá herečka Meg Bellamy dostala obrovskou příležitost se blýsknout v jednom z nejpopulárnějších seriálů současnosti. Byla vybrána do role Kate Middleton (42) v Koruně. V šesté sérii se objeví jako studentka univerzity v St Andrews, kde se Kate seznámila se svým budoucím mužem, princem Williamem.

Učitelka mladé herečky v rozhovoru pro The Sunday Mirror srovnala Meg s Kate. „Meg je podobná a neuvěřitelně pokorná,“ uvedla s tím, že Bellamy potřebovala povzbudit, aby se přihlásila na konkurz.

Podle učitelky Claire zůstane představitelka Kate herečkou, která si bude střežit soukromí. „Je velmi citlivá a přistoupí k tomu opatrně,“ míní Claire. Bellamy studovala drama na škole sv. Kryšpína ve Wokinghamu. Jejím partnerem a seriálovým princem Williamem bude Ed McVey.

Soukromí se v rámci možností snaží držet pod pokličkou i princezna. Samozřejmě se objevuje na společenských akcích, a když se jde pozdravit s lidmi, zdvořile odpovídá na dotazy fanoušků, obvykle ale jen frázemi a větami, které toho o jejím životě příliš neprozrazují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám