Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci České televize měli v poslední době na očích zejména kauzy kolem Marka Wollnera nebo Jakuba Železného. Spoustě z nich ale neušlo, že na svých obrazovkách méně vidí legendu této veřejnoprávní televize Marcelu Augustovou.

Ta totiž v prosinci přestala moderovat večerní Události, komentáře. Pro odchod z tohoto pořadu měla moderátorka jasné důvody.

„Z týmu Událostí, komentářů, kromě Daniely Písařovicové, která tam také skončila, odešla ještě Marcela Augustová, vzhledem k rodinnému zázemí a k pracovnímu nasazení,“ řekl ředitel ČT Petr Dvořák Blesku.

Diváci se pochopitelně začali obávat, že jednu z nejpopulárnějších tváří veřejnoprávní televize už na obrazovkách neuvidí. Odchod Augustové z televize ale není na pořadu dne. Super.cz to potvrdila mluvčí televize Karolína Blinková. „Marcela Augustová se rozhodla, že se bude primárně soustředit na moderování Událostí. A právě v Událostech ji diváci mohou pravidelně vídat,“ informovala.

Marcela Augustová je neodmyslitelnou součástí České televize. V roce 1993 začala uvádět legendární soutěžní pořad Hry bez hranic. O rok později se stala krajskou zpravodajkou v Liberci a od roku 1998 ji diváci vídají právě jako jednu z moderátorek zmíněných Událostí.

Reklama

Další články

Načítám