Hlavní obsah
Článek

Je to jako včera, kdy Ornella Koktová (31) jen pár měsíců po narození druhého syna Svena šokovala zprávou, že je opět těhotná. S manželem Josefem Koktou tak pár měsíců na to přivítali na světě třetího společného potomka, dcerku Lilianne.

S dětmi nyní oslavili společné druhé a třetí narozeniny. A nutno říct, že dvojitá party dala mamince pořádně zabrat. „Výběr místa, organizace, dekorace a vše kolem mi trvala 14 dní. Stálo to ale za to, Sven slaví 3 roky a Lilianne 2, jsou od sebe rok a 14 dní,“ svěřila se Super.cz Ornella, která měla na oslavě část rodiny a nechyběl ani nejstarší syn Quentin.

„Oslava byla povedená. Dorazil i táta s babičkou a naši přátelé. Měli jsme k dispozici chůvu, takže děti si užily a my stihli sníst jídlo za tepla,“ prozradila Ornella s tím, že byla ráda, že se dětem takovou oslavu rozhodla uspořádat. „Největší úspěch měla u Lili panenka a u Svena hasičské auto. Celá oslava měla přes pět úžasných hodin a děti byly fajn. Slavili jsme v restauraci v těsné blízkosti Karlova mostu, navíc jsme si dali extra záležet, abychom nešli do podniku, kde nesnáší přítomnost dětí,“ dodala Ornella Koktová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám