Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v dubnu dorazila na premiéru snímku Vyšehrad: Fylm celá nadšená z mikáda. Herečka Veronika Khek Kubařová (36) si ale vlasy nechává postupně zase dorůst. Není to ale kvůli manželovi, který z její proměny nebyl nadšený. Může za to práce.

S vlasy už skoro po lopatky jsme Veroniku potkali na tiskové konferenci k muzikálu Anděl Páně, v němž si v Hudebním divadle v Karlíně zahraje roli Panny Marie. "Nechávám si vlasy dorůst kvůli roli, kde jsme se domluvili, že je budu mít delší. Ale o tenhle muzikál nejde. Vlastně jsme se tady ještě nedomluvili na tom, jak bych měla vypadat. Ale vždycky se to dá vyřešit parukou, protože mám v plánu nechat se zase ostříhat. Třeba bude mít Panna Marie po kotníky dlouhé blond vlasy," řekla Super.cz herečka.

Pro Veroniku půjde už o druhý muzikál, v němž bude účinkovat. Prvním byl Branický zázrak, kde hraje hlavní roli po boku Tomáše Kluse. "Nadchla mě hlavně kombinace pohádky a muzikálu. Zpívání je pro mě pořád trochu výzva, protože to není můj hlavní obor, byť jsem hudebně dramatický obor vystudovala. Musela jsem projít koly konkurzů a schválení, jestli to se mnou bude možné," prozradila.

"Nikdy mě nenapadlo, že s mým rozsahem a talentem, který je, řekněme, střední, je možné se do muzikálového světa podívat. Baví mě u to skloubení s tancem, který jsem měla možnost si vyzkoušet, a doufám, že budeme mít nějaká taneční čísla s Pánem Bohem," uzavřela vítězka StarDance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám