Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne všichni Velikonoce oslavují tradičně. Své o tom ví i bývalá tenistka Lucie Šafářová (37) a hokejista Tomáš Plekanec (41).

Pokud byste totiž u této rodinky čekali, že malují doma vajíčka, pletou pomlázku a zkoušejí upéct výstavního beránka, jste na omylu. Koledníci se totiž u nich zítra nedozvoní.

Šafářová s rodinkou vyrazila do zahraničí. Sluníčka si všichni užívají v Chorvatsku, konkrétně v Zadaru. Místní počasí sice ještě není jako v Karibiku, ale oproti Česku, kde stále místy sněží, je tam překrásně.

„Vedro tu není, ale i tak je krásně,“ svěřila se Lucie na videu, ve kterém se pochlubila, jak syn Oliver a dcera Leontýnka dovádí na houpačkách.

Kapitán kladenských Rytířů dorazil za rodinkou o něco později. „A už je tady i velitel rodiny,“ práskla dále usměvavá blondýnka, když zvěcnila svého manžela, jak si užívá pohodu. A dokonce nezapomněl ani vychlazené pivo.

Reklama

Další články

Načítám